Sjuk !:( | Neas Liv

Neas Liv

Annons

Sjuk !:(

Japp då var man förkyld och ont i huvudet! Det där blev lite fel , jag har ont i huvudet och är förkyld ..?

Iallafall , idag så när jag skulle gå upp och fixa mig eller vad man ska säga så vaknade jag med världens huvudvärk och JA är vääääldigt förkyld ! Hatar att vara förkyld! Igår så kollade jag , pappa och mamma på filmen ‘ Life As We Know It ‘, Superbra säger jag bara! Och skådespelaren Josh Duhamel är grymt snygg wink haha , men nu så kom jag på att ni vet inte ens vad jag heter , hur gammal jag är eller hur jag ser ut !? Hihi , jag är en tolvårig tjej som går i 6c och har världens underbaraste vänner och familj. Jag heter Linnea och ja , älskar hästar! Har ridit i 8år ?

Ni ska få en gammal bild på mig , eftersom kameran på datan inte fungerar..? Hoppas att det inte gör något!

JUSTE! Jag är ju nybörjare på Myshowroom.se så jag behöver lite hjälp med header och det man ska ha , eller vad man ska säga! Så snälla ni kan ju lämna en komentar om ni gör headrar? smiley En sak till är att ni läsare måste tipsa mig om saker ni vill veta! Tillexempel något om mitt liv eller om jag ska ha någon tävling eller något!

 

Fråga inte vad jag håller på med , men ja , det där är jag för några veckor sen ..  Haha den är så grymt failad , men tyvärr så fattar bara jag och Elin!

 

Nu måste jag göra något annat så hejdå! Bloggar lite senare , puss.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats